Hold styr på hunden din om den stikker av

Hunder kan rømme, det er slikt som skjer. Med rett tilbehør kan du imidlertid holde følge med hunden selv om den stikker fra deg. En GPS på halsbåndet viser deg til enhver tid hvor hunden befinner seg, så du kan skynde deg etter for å finne hen igjen.

Tilbehør til halsbåndet

Stort og klumpete tilbehør er upraktisk, både for deg og for hunden din. En liten GPS-sender eller tracker som kan kobles til telefonen kan enkelt festet på halsbåndet. Den tar ikke stor plass, og vil ikke være til irritasjon for noen av dere.

Mindre tilbehør er også et godt alternativ, uansett størrelse på hunden. Enten du har en fuglehund, chihuahua eller en labrador ønsker du å kunne følge med på den.

Enkelt og sømløst

Foreta et kjøp på nett for å kunne velge og vrake mellom ulike tilbehør. Noe av tilbehøret er tilpasset telefonen din, og passer perfekt til både iPhone og Android telefoner. Annet er spesielt tilpasset for sammenkobling med iPhone.

Når du handler på nett, kan du enkelt finne den sporingsenheten som passer til din telefon. Kan den kobles til telefonen blir det enklere for deg å finne hunden igjen om dere er ute på jakt eller tur i skogen.